Programajánló március 27-től

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Úgy tűnik, hogy az időjárás is végre egyenesbe jut, így tavasszal végre tavaszodik. Húsvét előtt meg a zajlik a húsvéti készülődés, de azért egyéb program is akad.

A Kármán Napok plakátjától eltérően, a CSIRIBIRI Játszóház március 27-én (kedden) várja a gyerkőcöket 14.30 órakor a Kármán József Alapiskolába, ahol nemezelt húsvéti tojásokat lehet majd készíteni.

Március 28-án Bella Lívia mesél majd a Google cégben eltöltött 7 évéről (angol nyelven). A 18.00 órakor kezdődő esemény a losonci Fun&Sport Clubban zajlik majd, bővebb infó ITT olvasható.

Március 29-én (csütörtökön) a Franz Sörfőzdében a Curanderos Egora Indiani című filmet vetítik, és a szerzőkkel is beszélgetnek 19.30 órai kezdettel. Bővebben erről ITT.

Utolsó hetéhez ért a Nógrádi Múzeum és Galéria DALI kiállítása, a meghosszabbított határidő április 1-én lejár. A Szabó Gyula Emlékházban Victor Vasarely kiállítás nyílt, ez április végéig tekinthető meg.

Aki nem szeretne lemaradni az EGY CSÓK ÉS MÁS SEMMI című zenés vígjátékról április 15-én, az váltsa meg időben a jegyét a plakáton feltüntetett helyeken és személyeknél.

Idén ismét lesz Palóc Húsvét a Füleki Várban április 2-án, ahol nagyon gazdag program várja majd az érdeklődőket, részletek ITT.
Share.