Rock a vár alatt hetedszer – fellép a Pokolgép

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Immár hetedik alkalommal kerül megrendezésre a ‘Rock a vár alatt’ fesztivál Tornán, 2017. május 27-én, szombaton.

A rendezők, ismét különleges koncertekkel, valamint minőségi hang és fénytechnikával szeretnének kedveskedni a rockzene szerelmeseinek. A múlt évihez hasonlóan, most is egy adott koncepció alapján lesz összeállítva a program. Ezúttal helyi tehetséges zenekarok kapnak lehetőséget, annak érdekében, hogy minél tágabb körben bizonyíthassák a színpadra termettségüket.

A szervezők az esemény Facebook-oldalán közölték, hogy az alsólánci retROCK együttes egészségügyi okok miatt nem tud részt venni a fesztiválon, helyettük a tornagörgői SHOTGUN zenekar indítja az estét. Fellép még a rozsnyói Tarverp együttes, amely után az eperjesi Etterna következik. A felvezető zenekarok sorát a kassai Ravenclaw együttes zárja. Említésre méltó, hogy egyre több lehetőséget kapnak országhatárokon belül és kívül is, ami nem csoda, mivel tudásuk, egyedi stílusuk és showelemeik, teljes harmóniában vannak egymással, így nagyon hamar elnyerik a közönség tetszését – írta róluk a rockbook.hu portál.

Az est fénypontja pedig, ismét egy legendás együttes lesz, amely nem más, mint a POKOLGÉP. Egy különleges lemezbemutató koncertet hoznak Tornára. A ‘Metalbomba’ című album, közvetlenül a megjelenést követően, hatalmas siker lett. A közönség nagy elismeréssel fogadta, s az biztos, hogy Tornán sem lesz ez másképp. Persze nem maradhatnak ki a repertoárból az együttes hatalmas himnuszai sem. Ki ne szeretné hallani az olyan dalokat, mint az: Ítélet helyett, Átkozott nemzedék, A jel, Itt és most, Metál az ész…stb. Már előre borítékolható a jó zene, a hideg sör, a tapsvihar és a közös éneklések keltette remek hangulat. A Pokolgép koncertje után, 25 perc pihenőt követően, közönség-találkozóra is sor kerül a zenekar tagjaival. Minden szalaggal rendelkező rajongónak lehetősége nyílik autogram kérésére és közös fotó készítésére.


A szervezők nagyon sok szeretettel várnak mindenkit, abban a reményben, hogy ismét feledhetetlen élményekkel lesznek gazdagabbak a kilátogatók. Mi mással is zárhatnánk az ajánlót, mint a fesztivál jelmondatával: Készüljetek fel, mert a ‘Metalbomba’ nagyot fog robbanni!

Belépő 10 euró. Elővételben 8 euró, a http://www.ticketportal.sk/ oldalon keresztül.

Legközelebbi jegypénztárak:
Turňa nad Bodvou – Torna / Posta, Reštaurácia pod hradom – Vár alatti étterem
Moldava nad Bodvou – Szepsi / Posta, Tipsport (sydlisko – lakótelep)

Program:
Shotgun 17:00 – 17:50
Tarverp 18:00 – 18:50
Etterna 19:00 – 19:50
Ravenclaw 20:00 – 21:15
PokolgéP 22:00 – 00:00

Helyszín: Torna (Turňa nad Bodvou)
Share.