Sikeres volt a tornaljai motoros találkozó

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Tizenötödik alkalommal rendeztek motoros találkozót Tornalján. A Mors Motors elnevezésű helyi motoros klub másfél évtizede szervezi a tornaljai strandfürdő melletti kemping területén a találkozót.

Idén csehországi és erdélyi motoros klubbok is részt vettek a tornaljai találkozón. Szatmárnémetiből a Viking MC motoros klub csapata már szinte

állandó vendége a helyi találkozónak. Az eseményre kicsik és nagyok egyaránt szívesen jönnek, s az utóbbi időben egyre több a női motorosok száma is.

“Tizenötödik alkalommal szerveztük meg motoros találkozót, és a jubileum mellett sikerült elérnünk azt is, hogy a mostani időpont egyedüli az országban, ahol hivatalosan motoros találkozót szervezünk, tehát nincs több ilyen összejövetel Szlovákiában. Ezt már tavaly decemberben sikerült leegyeztetni az összes motoros klubbal, így most az egész országból, de Lengyelországból, Magyarországról, sőt még Horvátországból is érkeztek hozzánk motorosok, akik már szinte évről évre visszajárnak” – mondta Stanislav Vavrek, a tornaljai Mors Motors Klub alelnöke a Hírek.sk portálnak.

A háromnapos motoros találkozó egyik leglátványosabb programja a motoros felvonulás, amikor az összes ide érkező motoros együtt vonul fel a város több pontján. Ilyenkor több száz motor hajt végig Tornalja utcáin. Mint minden hasonló motoros rendezvényen, itt sem hiányozhattak a különféle kísérő programok: volt gumi koptatás, sörivó verseny, kamion elhúzás. Megcsodálhatóak voltak igazi motoros ritkaságok is. Az esti programokat, a felejthetetlen szórakozást több hazai és külföldi zenekar biztosította.

Forrás: Hírek.sk

Fotók: XV. MORS MOTORS MOTOROS TALÁLKOZÓ, Vojtech Igaz
Share.