Nyílt napot hirdet a kazincbarcikai Don Bosco-iskola

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

A kazincbarcikai Don Bosco Általános Iskola, Szakközépiskola, Szakgimnázium, Gimnázium és Kollégium október 27-én nyílt napot tart, amire sok szeretettel várja az intézmény iránt érdeklődő nyolcadik osztályos diákokat.

A nyílt napon lehetőséget nyújtanak minden érdeklődő diák, szülő és tanár számára, hogy megismerhesse az intézmény képzési kínálatát, a tanműhelyeket, az itt folyó munkát, és betekintést nyerhessen az iskola mindennapjaiba. Az iskola szakmai bemutatókkal várják az érdeklődőket.

A szakgimnáziumi képzésre azokat a fiatalokat várják, akiket a fodrász, a kisgyermekgondozó-nevelő, a nyomdaipari technikus, a gyakorló ápoló, a pedagógiai- és családsegítő munkatárs vagy az informatikai rendszerüzemeltető szakma érdekel, de emellett továbbtanuláson is gondolkoznak.

A szakközépiskolai képzésen belül a női szabó; a hegesztő, az épület- és szerkezetlakatos, a kőműves, a központifűtés- és gázhálózat-rendszerszerelő, a szociális gondozó és ápoló, a pék, az ipari gépész, a festő, mázoló, tapétázó, a könyvkötő és nyomtatványfeldolgozó, a szárazépítő, a víz-, csatorna- és közmű-rendszerszerelő, a villanyszerelő és a cukrász szakma után érdeklődő fiatalokat várják.
Share.