Megvannak a Baross-pályázatok eredményei

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

A Felvidéki Gazdaságélénkítő Program keretében kiírt Baross-17/MG és a Baross-17/KKV felhívásokkal kapcsolatban nyilvánosságra hozták a pályázati eredményeket.

Az eredmények a baross-palyazatok.eu weboldalon tekinthetők meg. A pályázók egyedi pályázati azonosítójuk alapján ellenőrizhetik le pályázatuk állapotát a mezőgazdasági és a KKV kiírásokban. A weboldalon a megítélt támogatás összege is szerepel forintban.

A pályázati eredményekről hamarosan e-mailben is értesítik a pályázókat. A hivatalos értesítés kézhezvételét követően a nyertes pályázók pályázói felülete újra aktívvá válik, ahová a levélben felsorolt dokumentumok felcsatolása a szerződések előkészítéséhez és megkötéséhez elengedhetetlen.

A sikeres pályázóknak nyilatkozniuk kell a választott finanszírozás típusáról és annak devizaneméről.

A baross-palyazatok.eu weboldalon folyamatosan frissülő információkkal szolgálnak a pályázóknak.

A pályázatokat még tavaly hirdették meg két részterületen, a mezőgazdaság, illetve a kis- és középvállalkozók támogatására. Mindkét területre a pályázati keretösszeg összesen 2,425 milliárd forint volt. A maximum 70%-os vissza nem térítendő támogatáshoz, amelyet egy összegben folyósít a Széchenyi Programiroda, minimum 30%-os önrészt kellett biztosítani.
Share.