Szentpéteri Csilla & Band-koncert a Baradla-barlangban

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Szentpéteri Csilla évek óta tervezi egy formabontó koncert megvalósítását ebben a varázslatos földalatti világban. Szenvedélyes melódiái, vérpezsdítő ritmusai még hatásosabban szólalnak meg itt, az aggteleki Baradla-barlangban, e misztikus fényekkel díszített egyedülálló környezetben. A Szentpéteri Csilla & Band koncertje augusztus 11-én, pénteken 18 órától kezdődik.

Mi is lehetne tökéletesebb koncerthelyszín a nyár legforróbb időszakában, mint egy hűvös cseppkőbarlang távol a hétköznapok zajától, ahol máshogy verődnek vissza a hangok, másképp tükröződnek a fények.

A Világörökség részét képező Baradla-barlangrendszer Magyarország egyedülálló természeti kincse. A hosszú kilométereken át húzódó sejtelmes mesevilágban az út egyszer csak monumentális sziklacsarnokká szélesedik, a természet által sokmillió éve létrehozott különleges koncerttermet alkotva.

A művész már régóta tervezi, hogy egyedi, a hagyományostól, a megszokottól ugyancsak eltérő koncertet ad ebben a különleges milliőben. Szenvedélyes melódiái, vérpezsdítő ritmusai még hatásosabban szólalnak meg itt, e misztikus fényekkel díszített egyedülálló környezetben.

Évszázadok dallamai elevenednek meg

Zenéjében korszakok és stílusok, színek és hangulatok keverednek egy kaleidoszkóp kavargó részecskéihez hasonlóan. Évszázadok dallamai elevenednek meg újraértelmezett formában, a jazz vibráló, a blues szomorkás, vagy éppen a bossa nova vérpezsdítő stílusával ötvözve.

A kiváló zenésztársak közreműködésével új életre kelnek Mozart, Beethoven, Csajkovszkij, Piazzolla dallamai, megszólalnak Szentpéteri Csilla legsikeresebb szerzeményei és a készülő új album vezérdallamai.

A terem egyedi adottságai miatt az első kategóriás jegyek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre. Jegyek on-line a jegy.hu oldalon kaphatók. A júliusban előre megváltott belépők kedvezményes áron kerülnek forgalmazásra.

A koncerten fellép a Szentpéteri Csilla & Band: Szentpéteri Csilla – zongora, Kormos János – gitár,Kovács Öcsi – hegedű, trombita, Kovács Norbert – dob,Szendőfi Balázs – basszusgitár, Takács Márton – percussion.
Share.