Most kedvező áron vehet telket Bátkában

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Információs napot tartanak március 23-án Bátkában azoknak az érdeklődőknek, akik szeretnének kedvező áron építkezési telket vásárolni a községben.

Összesen kilenc építkezési telket kínál eladásra Bátka községben a Szlovák Földalap, melyeket körülbelül 5 eurós négyzetméterenkénti áron lehet megvásárolni. A község önkormányzata március 23-án 17:00 órai kezdettel információs napot rendez az érdeklődőknek a Községi Hivatalban.

A tájékoztató rendezvényen részt vesz egy energiatakarékos házak építésével foglalkozó cég képviselője, valamint az OTP Bank munkatársa, aki a fiatal családok számára elérhető kedvezményes hitelekről tájékoztat. A Községi Hivatal munkatársai segítenek az érdeklődőknek a megfelelő telek kiválasztásában és az ügyintézésben.

Bátka a 16-os számú Zólyomot Kassával összekötő főút mellett fekszik. A jó megközelíthetőség mellett számos szolgáltatás, orvosi rendelő áll a helyi lakosok rendelkezésére. A község jól felszerelt óvodája és a környék egyik legkorszerűbb teljes szervezettségű alapiskolája várja a gyerekeket. A községben élénk kulturális élet folyik. Bátkában az elmúlt években számos fejlesztést hajtottak végre, elég csak a csatornahálózat befejezésére gondolni, melyekért a falu megkapta a Nemzeti Információs Központ minősítését a stabil fejlődési prognózisért. Bátka község a jövőben is több infrastrukturális fejlesztést tervez.

Információs nap

Helyszín: Bátka, Községi Hivatal

Időpont: 2017. március 23., 17:00
Share.

Comments are closed.