Aláírásgyűjtési akció az útjainkért

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +A Rimaszombati járás déli részének útjait a megye elhanyagolja. Ezért Mede Géza újbásti, Vavrek Štefan hubói és Básti Ernő óbásti lakosok elhatározták, hogy petíciót indítanak a járásunk déli részében levő utak mihamarábbi rendbetétele érdekében és azt felterjesztik a megyére, hogy a megyei választások után megalakuló új vezetés ossza be a jövő évi költségvetés prioritásai közé.

A megye gondozásába tartozó útjaink a járás déli részén nagyon rosszak. Ezt napról napra tapasztaljuk, főleg azok, akik munkába (ha van nekik) autóval járnak – írják a kezdeményezők a Gömörilaphoz eljuttatott állásfoglalásukban.

“Aláírásgyűjtést indítottunk annak érdekében, hogy a megye a jövő évi költségvetésbe tegye bele a javítási költségeket. Az aláírásgyűjtést a Gömöri vásáron kezdtük, és folytatni fogjuk úgy, hogy minden községbe eljussunk, Keszitől kezdve – Tajtin keresztül – egészen Guszonáig.
Úgy gondoljuk, hogy ha fent nem is reagálnak rá megfelelően, az aláírások már mindenképpen alapot jelentenek az innen bekerülő képviselőknek ahhoz, hogy ha kell, akkor az asztalt verjék” – áll a közleményben.

Mindenkinek köszönjük a támogatást!

Forrás és képek: Mede Géza, a petíciós bizottság vezetője

Share.