Kevesebb, mint egy hónap múlva Minorma mentortábor

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Alig egy hónap múlva, ilyenkor már javában fogják otthon mesélni élményeiket a Minorma Mentortábor résztvevői.  A közép-szlovákiai Rimakokaván július 2–6. között huszonhárom diák, három művészeti ágban, négy mentorral fog tevékenykedni.

A tábor lényege, hogy a fiatal, középiskolás tehetségeknek teret biztosítson önmaguk fejlesztésére olyan mentorokkal, akik mind kiemelkedő alakjai saját szakterületüknek. A hét folyamán lehetőségük nyílik majd jobban betekinteni az általuk választott kategória részleteibe, új technikákat tanulhatnak.

A három kategória mentorai: Bőd Titanilla, az Új Szó sport rovatának főszerkesztője; Veres István újságíró, író; Gyenes Gábor, képzőművész és Kápostáš Márton fotográfus. A Minorma Polgári Társulás célja nem csak a tábor ideje alatti támogatás, hanem, hogy a diákokkal összedolgozva, egyengessék és segítsék a jövőben az útjukat. A hét folyamán lehetőségük nyílik majd jobban betekinteni az általuk választott kategória részleteibe, új technikákat tanulhatnak, és gyakorolhatják azokat. A tábor ideje alatt a szervezők esti programokkal, csapatépítő játékokkal, koncertekkel és workshoppal is készülnek.
Share.