Örömzene műhely indul Páko Máriával Rimaszombatban

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Szeptembertől örömzene műhely indul Páko Mária vezetésével Rimaszombatban a zenekedvelő gyerekek számára.

A Csillagvirág együttest is vezető Páko Mária június végén befejezte tevékenységét a Heureka Magán Művészeti Alapiskolában, és ez alkalmat adott számára arra, hogy valóra váltsa régóta dédelgetett álmát és megnyithassa ÖRÖMZENE Műhelyét.

“Régi nagy álmom teljesült, szeptemberben ugyanis beindítom ÖRÖMZENE MŰHELYEM, ahol teret kap minden olyan gyerek aki elhatározza, hogy gitározni, illetve alkotni szeretne”- részletezte Marika a Gömörilapnak. “Nemcsak a kimagasló tehetségek kapnak itt teret, de minden olyan gyerek aki lelkesedik, és a gitár fontos helyet foglal el az életében” – tette hozzá.

“Akinek netán kicsit nehézkesen indulna a tanulás, annak majd megmutatom az utat, amely róla szól, figyelembe véve saját képességeit, igyekezetét. Remélhetőleg mindenki szinpadra állhat majd, persze csak ha ő is akarja, semmi sem lesz erőltetve. Észrevétlenül besétálok a lelkükbe csodaszép versekkel, és észre se veszik milyen sok csodálatos vers és dallam tulajdonosai lettek, gitár és zene segítségével” – mesélte a gyerkőcöket minden fellépésre lelkesen felkészítő gitároktató.

“Köszönöm a kedves Szülőknek, akik továbbra is rám bizzák kincseiket – gyermekeiket, és boldog vagyok, hogy folytathatom azt, amit már eddig is nagy szeretettel csináltam, a zene szeretetére oktatni a sok-sok zenélni, gitározni vágyó gyereket. Már nagyon örülök és várom őket” – zárta gondolatait Páko Mária, aki a Gömörilapnak azt is elárulta, hogy nagy tervei vannak, és már készen áll arra, hogy a gyerekekkel közösen megvalósíthassa azokat.

A következő fellépésük a GitárosSokkal szeptember 9-én, Sajógömörön a XIII. Czinka Panna fesztiválon lesz.

A nyári szünidő leteltével és az iskolakezdéssel a zeneoktatás is megkezdődhet az új tanévben. Az örömzene műhelybe jelentkező lurkókat már jövő héten szerdán (szept.6.) várják a TOMPA MIHÁLY ALAPISKOLA konferencia termébe 13:30-kor, a TOMPA MIHÁLY REFORMÁTUS GIMNÁZIUM tanulóit pedig másnap (szept.7.) csütörtökön, tanítás után a gimnázium egyik osztálytermében.
Share.