Bikini koncerttel zárul a nyár Rozsnyón

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

A fennállásának 35. évfordulóját ünneplő, népszerű magyarországi együttes, a Bikini ad koncertet 2017. augusztus 31-én, csütörtökön 20.00 órától a rozsnyói futballpályán.

Németh Alajos zeneszerző-basszusgitáros 1982-ben hozta létre a Bikini együttest. Nagy Feróval, az akkor épp nem működő Beatrice frontemberével, valamint nagy tudású zenészek sorával. Két albumot készített ez a felállás – olyan lemezeket, amelyek a mai napig komoly értéket képviselnek a magyar könnyűzenében.

A Bikini igazi sikertörténete azonban 1985-ben indult el, amikor D. Nagy Lajos énekes csatlakozott a zenekarhoz. A két év múlva megjelent, Mondd el című album több mint háromszázezer példányban kelt el! Az együttes sorra készítette lemezeit, rajtuk örökké élő dalokkal. A rozsnyói koncerten is bizonyára felhangzanak majd az olyan örökzöld Bikini klasszikusok, mint: a “Közeli helyeken”, a “Ki visz haza?”, a “Fagyi”, az “Olcsó vigasz” vagy az “Adj helyet…”

Kapunyitás 19.00 órakor lesz. Belépőjegyek elővételben 10 euróba kerülnek, de a helyszínen is megvehetőek lesznek a koncert előtt. Az elővételes jegyeket a rozsnyói Turisztikai Információs Irodában, a pelsőci községházán, a tornaljai és rimaszombati Tompa Mihály Könyvesboltokban lehet beszerezni.

Mindenkit szeretettel várnak a szervezők a nyár utolsó nagy bulijára Rozsnyón.

 
Share.