Foci: Szezonbeli legnagyobb vereségét szenvedte el Batyi

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

A 2.liga keleti csoportjában zajlanak a küzdelmek a bentmaradásért. Rimaszombat csapata Poprádon nagy zakót kapott, a legnagyobb vereségét könyvelte el a szezonban.

A gömöri együttes az elmúlt három hazai meccsén 4 pontot gyűjtött össze. Vasárnap Poprádra látogattak, ezt még két idegenbeli mérkőzés követi.

A mérkőzés első gólját a szerb Lačarak a saját hálójába gurította (a tavasszal már másodszor). A 42. percben Kapláň, a 45. percben Bilas növelte a hazaiak előnyét. A második félidőben Daško egyszer, míg Šašinka kétszer talált a kapuba. A mérkőzés hajrájában Kelemen szerezte meg a vendégek egyetlen gólját.

“Egyes játékosok kirándulni jöttek Poprádra, más játékosok nem elég jók. Egyszerűen semmi értelme, ha valaki így áll hozzá egy ilyen mérkőzéshez. Súlyos egyéni hibákkal lehetővé tettük ellenfelünknek, hogy gólokat szerezzenek. Hiányzott a mozgás, az agresszivitás, egyáltalán minden, amit a második ligás futballhoz szükséges. A játékosok nagy része szégyenkezhet a teljesítménye miatt” – értékelte csapatát a rimaszombatiak edzője, Csányi Csaba.

FK Poprad – MŠK Rimavská Sobota 6-1 (3-0)

Gólok: 61. és 88. Šašinka, 8. Lačarak (öngól), 42. Kapláň, 45. Bilas, 59. Daško – 90. Kelemen.
Vezette: Kačenga
A rimaszombatiak összeállítása: Prošovský – Vasilko, Petrán, Lačarak, Morháč – Mikheiev (32. Kelemen), Vargic, Fajčík, Ľupták, Uličný (55. Mazur) – Kuridze (63. Sekulič).
450 néző
Share.