Foci: Újabb nagyarányú hazai győzelem született Rimaszombatban

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Örülhettek a foci rimaszombati szerelmesei, hiszen csapatuk újabb nagyarányú hazai győzelmet könyvelhetett el Námesztó ellen.

A meccset jól kezdték a hazaiak, uralták a játékot, folyamatos nyomás alatt tartották az ellenfél kapuját, aminek gyors gól lett az eredménye: a 9. percben Vujoševič, a III. liga góllovőlistáját vezető rimaszombati támadó talált a kapuba. A jó példát Erik Ľupták követte, aki a 28. és a 40. percben is eredményes volt, így már 3 góllal vezettek a hazaiak. El is bízhatták magukat, ugyanis kiengedtek és ez teret nyitott az ellenfélnek, akik potyagóllal szépítettek Marek Žákovič révén.

A fordulás után a rimaszombatiak a biztos vezetés tudatában focizgattak, egymást követték a pontatlanságok és a játék is kezdett eldurvulni, amit a játékvezető következetlen ítéletei csak súlyosbítottak (a mérkőzésen összesen 7 sárga lapot osztott ki). A második játékrészben többet támadott a námesztói csapat, gólt mégis a sérült Wurczell helyére becserélt Jass szerzett a 80. percben.

A rimaszombati MŠK a III. liga táblázatának előkelő második helyét foglalja el, csak a besztercebányaiak előzik meg őket. A batyiakra a következő, hétközi fordulóban az OFK Teplička nad Váhom csapata vár augusztus 29-én, kedden 16:30-tól.

MŠK Rimavská Sobota – MŠK Námestovo 4:1

230 néző

Gólszerzők: Miladin Vujoševič, Erik Ľupták 2, Marcel Jass – Marek Žákovič

Vezette: Marek Valentýni

Fotó: Gecse Attila
Share.