Salgótarjánban lép pályára a Real Madrid

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +Rangos vendégek érkeznek januárban Salgótarjánba. Több magyarországi sportportál is beszámolt róla, hogy a helyi Gabora gála teremfocitorna illusztris vendége ezúttal a Real Madrid “öregfiúk” csapata lesz.

A város egyik jelentős sporteseménye, a minden januárban megrendezett Gabora Gála, vagyis a legpatinásabb honi öregfiúk torna egyike, amelyen rendszeresen szerepel a Ferencváros és az Újpest is. Jövő januárban (27-én) azonban nemcsak hazai klasszikusok, hanem igazi világsztárok is pályára lépnek, hiszen a Real Madrid öregfiúk együttese is tiszteletét teszi a tornán. Azt azonban még egyelőre nem tudni, hogy a “Fehér Balett” egykori játékosai közül kik látogatnak el Tarjánba.
“Régi vágyam vált valóra, hogy az-az együttes amelyben Puskás Öcsi is rúgta a gólokat, a futball történelem egyik legnagyobb klubja képviselteti magát Salgótarjánban” – mondta Gabora János, a torna megálmodója, szervezője a Retro Foci Facebook oldal alapítójának, Kovács Zoltánnak nyilatkozva.

“Hatalmas eredményt tudunk fölmutatni azzal, hogy városunk vendége lesz a klub ezen a gálán és nemcsak egy gálamérkőzésre, hanem bekapcsolódik a csoport mérkőzésekbe azaz aktív résztvevője lesz a tornának, bízom abban, hogy még nagyobb lesz az érdeklődés a rendezvény iránt” – tette hozzá Gabora János.

Share.