Sport: szombaton hazai pályán játszanak a rimaszombatiak

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Az előttünk álló hétvégén hazai pályán játszik Rimaszombat jégkorong és labdarúgó csapata is. Lesz tehát kiért szorítania a sportkedvelő közönségnek.

A II. ligás HKM jégkorongcsapata értesíti a sportszerető közönséget, hogy a 2017/2018-as idény második fordulójában szeptember 23-án, szombaton 17.00 órai kezdettel a kisszebenieket (Sabinov) fogadja bajnoki mérkőzésen, immár új edző, Ján Podkonický vezetésével.

A hazaiak mindenképp a pontszerzés reményében szállnak a jégre, hiszen a nyitófordulóban 9:3-as vereséget szenvedtek Túrócszentmártonban (Martin). A hokisok a jövő hétvégén (szeptember 30-án, szombaton, szintén 17.00 órai kezdettel) is itthon játszanak a nagy rivális Breznóbánya (Brezno) csapata ellen.

A III.ligás MŠK Rimaszombat labdarúgócsapata ezen a hétvégén ugyancsak hazai pályán folytatja szereplését. Az ellenfél az az MFK Dukla Banská Bystrica együttese lesz, amely a batyiakhoz hasonlóan az előző évadban még a másodosztályban játszott. A mérkőzésre szombaton délután 15.00 órától kerül sor.

A Norbert Juračka vezetőedző által irányított vendégek 8 fordulót követően – 6 győzelem, 1 döntetlen és 1 vereség – az éllovas, listavezető helyen találhatók.

A rimaszombatiak jelenleg az előkelő 2. helyen állnak, 5 győzelem, 2 döntetlen a mutatójuk, veretlenek és egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak. A mérkőzésnek nagy tétje van, hisz a két csapat között jelenleg mindössze csak 1 pont a különbség a tabellán, győzelem esetén pedig helyet cserélnének a csapatok.

Minden sportkedvelőt szeretettel várnak a mérkőzésekre!
Share.