Területi focikalauz: Presztízscsata Osgyánban

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

A Rimaszombati Területi Labdarúgó-bajnokság 9. fordulójának futballkínálata is kecsegtetőnek ígérkezik ezen a hétvégén.

Igazi derbit játszanak szombaton Osgyánban, hisz a második helyen álló osgyániak a listavezető murányiakat fogadják, kettejük között viszont mindössze egy pont a különbség, és ha a papírformának hinni lehet, a mérkőzés után a két csapat helyet cserél a tabellán.

Az egyelőre harmadik helyezett nemesradnótiak az eddig eléggé gyengélkedő sajószentkirályiak otthonában igyekeznek gyarapítani a bajnoki pontjaikat. A hatodik helyen tanyázó nagybalogiak hazai pályán játszanak a hetedik helyezett klenóciakkal, akik egy kilencest rúgtak hétvégén az uzapanyitiaknak. Thuza Gábor edzőnek ennek ellenére csak a három pont megszerzése az elfogadható eredmény.

A két sereghajtó csapat igazi hatpontos meccsen méri össze tudását, a hazai uzapanyitiak, ha nem akarnak az utolsó helyen telelni, akkor pontokat kell szerezniük az eddig szintén gyengén szereplő rimaszécsiek ellen. Nem vár könnyű feladat a kieső zónában ragadt kisrőceiekre sem, akik az egyre eredményesebben játszó szirkiek otthonában lépnek pályára.

I. osztály, 9. forduló

szombat 14,30: TJ Osgyán – TJ Tatran Muráň (Šupka), vasárnap 14,30: OFK Sirk – ŠK Bastav Revúca-Revúčka (Maďar), TJ Družstevník Sajószentkirály – FC Nemesradnót (Hodoň), TJ Uzapanyit – ŠK Rimaszécs (Laciak), FK Nagybalog – TJ Družstevník Klenovec (Pocklan), MFK Jelšava szabad

 

Csomós Elemér
Share.