A miniszter félrelép – Tornaljára jön a nagysikerű előadás

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ray Cooney “A miniszter félrelép” című bohózatát láthatja a közönség 2018. február 10-én, szombaton 18.00 órától a Tornaljai Tompa Mihály Városi Művelődési Központban.

A nagysikerű magyar filmvígjáték után most színpadon a budapesti Bánfalvy Stúdió előadásában. A szereposztás ezúttal is parádés: Gesztesi Károly, Kiss Ramóna vagy Bugár Anna, Száraz Dénes, Bánfalvy Ági, Gregor Bernadett, Beleznay Endre…

A két felvonásos komédia rövid ismertetője

Richard Willey, a kormány egyik sikeres, fiatal minisztere gáláns kalandra készül az ellenzéki frakció titkárnőjével (Jane) egy patinás hotelben. Az este azonban nem kezdődik a legjobban, hiszen a szobába belépve, azonnal találnak egy ”hullát” az ablakban. Richard végül segítségül hívja parlamenti titkárát, Geroge Pidgen-t, így már hárman próbálják megoldani ezt a rendkívüli helyzetet. Nincs könnyű dolguk, hiszen a szálloda igazgatója és főpincére mindig a legrosszabb pillanatban zavarja meg őket, míg Richard felesége, George édesanyjának ápolónője, valamint a fiatal szerető féltékeny férje csak tovább bonyolítja az amúgy is kínos szituációt. Ráadásul az éjszaka még mindig tartogat meglepetéseket!

Belépti díj elővételben 13€, az előadás napján 15€. Jegyek már kaphatók a városi könyvtárban és az interneten, a www.kultura.tornala.eu honlapon.
Share.