Támogassa karácsonyi vásárlásaival a Gömörilapot

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Még egy hét van karácsonyig és sokan az utolsó pillanatokra hagyják az ajándékok beszerzését. Internetes vásárlásaival most úgy támogathatja a Gömörilapot, hogy egy centtel sem fizet többet.

A Gömörilap.sk-t üzemeltető Fundament Polgári Társulás csatlakozott a Dobromat.sk rendszeréhez, melyben az ország legjobb webshopjai támogatják a civil szervezeteket. A rendszer egyszerű: a kiválasztott internetes boltokban történő vásárláskor eldöntheti, hogy melyik civil társulást szeretné támogatni. A Dobromat a kifizetett összeg egy részét eljuttatja a támogatotthoz. Fontos, hogy a vásárló ugyanannyit fizet az áruért vagy szolgáltatásért, mintha nem adakozott volna.

A Dobromat.sk oldalon elérhető a 656 internetes áruház és a támogatásokat fogadó szervezetek is. Az adakozás még kényelmesebb, ha a Firefox vagy Chrome böngészőjébe telepíti a Dobromat alkalmazását, amely mindig figyelmezteti, ha olyan webáruházba látogatott, amely partnere a rendszernek. Így a vásárlás előtt a Dobromat.sk oldalt sem kell meglátogatnia, ráadásul exkluzív kedvezmények és nyereménysorsolások várják.

Köszönjük, hogy internetes vásárlásaival is támogatja az egyetlen gömöri magyar nyelvű hírportált.

A Dobromat applikáció hozzáadása Firefoxhoz

A Dobromat applikáció hozzáadása Chromehoz
Share.