Új dallal jelentkezett Turcsányi Tibor

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

A rimaszécsi Turcsányi Tibor énekesről már sokat hallhattunk a médiából, annak idején portálunkon is bemutattuk a tehetséges fiatal énekest, aki Budapesten próbál(t) szerencsét. A napokban új dallal jelentkezett.

Ő az, aki közös dalt készített a Megasztárból ismert Fekete Dáviddal, vagy épp az X-faktorból ismert Batánovics Lilivel. Több neves zenei producerrel dolgozott együtt, mint Závodi Gábor, Dandó Zoli vagy Burai Krisztián. Tibor sosem tagadta, hogy a zenélés mellett, mint szakápoló tevékenykedik. Legújabb dalában és klipjében az egészségügy és dolgozói aktuális helyzetét vette témául.

,,Számomra felfoghatatlan az, hogy egy ilyen hivatást mint a miénk, miért nem becsülik azok a döntéshozó illetők, akik tehetnénk azért, hogy normál körülmények között gyógyulhassanak a betegek, az ápolók pedig jóformán ne haljanak éhen” – mondja érdeklődésünkre Tibi. „Mi vagyunk azok, akik tizenkét órát húznak le a betegágy mellett (ami mindig több mint tizenkettő), gyógyszerezünk, injekciós és infúziós terápiát végzünk, vért veszünk, pszichésen támogatunk és sorolhatnám még a szakmai feladatok tömkelegét… Se emberileg, se szakmailag, se anyagilag nem vagyunk megbecsülve. Mi vagyunk azok, akik fogják be a szájukat és dolgozzanak. Muszáj a hangunkat hallatni, csak így érhetünk el valamit. Az új dallal és klippel az a célom, hogy felhívjam a figyelmet az egészségügy helyzetére.”

Most Légy Velem: 

jdj
Share.